La
Maison des Consuls****

El hotel El bar

El hotel

La Maison des Consuls

"Un no sé què de secret que transmet la seva gràcia única i ben seva: una Gràcia de Santa que seria al mateix temps maga.”"

Aquest vers d’Edmond de Rostand es podria aplicar a aquest bonic edifici amb les seves enigmàtiques escultures de fusta, anomenat La casa dels Cònsols i que es troba al bell mig de la plaça medieval de MIREPOIX. Avui, l’esperit amb el que ha sigut restaurat per transformar-lo en hotel, per acollir els viatjants tant en el seu bar de vins com a les seves habitacions, es troba gravat a la porta d’entrada: “No hi ha ètica sense estètica, ni estètica sense ètica.”

Aquí trobarà encant i serenitat, a les seves habitacions de caràcter únic, cada una d’elles dedicada a un personatge de la història de la ciutat.

Originalment dissenyades per valoritzar els mobles antics i amb alguns tocs més moderns, quatre de les seves habitacions ofereixen vistes privilegiades de la plaça medieval del segle XIII. A l’últim pis, els volums de l’àtic donen accés a una terrassa privada, amb vistes als teulats de les cases veïnes i als monts que envolten la vila, un privilegi pels hostes que escullen “l’Intemporelle”, una habitació ideal per oblidar el temps i viure el moment present.

Les Raisins de Pyrène

el bar

Xarxes i premis

Contacte

Contacte

6 Place du Maréchal Leclerc

09500 MIREPOIX

05 61 68 81 81

hotel@maisondesconsuls.com

Ubicació

 

En cotxe

A 45 minuts de Tolosa, agafeu la direcció de Foix-Andorre (A66), sortiu de Mirepoix.
A 40 minuts de Carcassona, agafeu la direcció de Foix-Bram (A61), sortiu de Mirepoix.
A 3 hores de Barcelona per autopista.


En avió

Pamiers Aerodrom, Les Pujols – 20km.
Carcassonne Aeroport , La Salvaza – 40km.
Toulouse Aeroport, Blagnac – 95km.


En tren

A 20 minuts de l'estació de Pamiers, entri a Tolosa i després una connexió amb Pamiers.
A 45 minuts de l'estació de Carcassona.